Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2230g2944kcal292.2g6.7g185.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1320g5360kcal0g1320.2g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g372g1301kcal48.3g252.8g8.9g0g
Perunajauhot,rainbow756g2450kcal0.8g612.5g0.8g10.6g
Leivontamargariini Euroshopper90g646kcal0.9g0.9g71.8g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g25514kcal687.8g4410.4g533.2g21.6g
Valittu annoskoko4800g12757kcal343.9g2205.2g266.6g10.8g
Annoskoko puolitettuna2400g6379kcal172g1102.6g133.3g5.4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746