Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)3000g2040kcal48g447g3g0g
Emmental, punaleima 17%600g1740kcal204g0g102g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1200g1020kcal16.8g52.8g84g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g9600kcal537.6g999.6g378g7.2g
Valittu annoskoko4800g4800kcal268.8g499.8g189g3.6g
Annoskoko puolitettuna2400g2400kcal134.4g249.9g94.5g1.8g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629