Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen146g29kcal0.9g5.5g0.4g2g
Tomaattimurska 292g86kcal1.6g15.5g0.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g404kcal6.6g46.6g18.6g16.2g
Valittu annoskoko483g202kcal3.3g23.3g9.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna242g101kcal1.7g11.7g4.7g4.1g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216