Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5g12kcal0.3g2.1g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana969g203kcal17.2g22.6g2g8.8g
Valittu annoskoko485g102kcal8.6g11.3g1g4.4g
Annoskoko puolitettuna242g51kcal4.3g5.7g0.5g2.2g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122