Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%1201g1441kcal34.8g54g120.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto600g1141kcal46.8g20.4g96.1g0g
Parsakaali brokkoli 3002g1053kcal138.7g58.5g9g75g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g7370kcal445.4g285g450.8g150g
Valittu annoskoko4848g3685kcal222.7g142.5g225.4g75g
Annoskoko puolitettuna2424g1843kcal111.4g71.3g112.7g37.5g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484