Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g94g684kcal0.9g0.9g74.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.2g1.5g4.3g
Sokeri 80g324kcal0g79.8g0g0g
Mustikka metsä- 125g55kcal0.6g8g0.7g4.1g
Kaurahiutale 25g93kcal3.6g14.2g1.8g2.5g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g3277kcal44g383.8g164.8g21.8g
Valittu annoskoko485g1638kcal22g191.9g82.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna243g819kcal11g96g41.2g5.5g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181