Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali321g68kcal3.9g10.9g0.6g6.7g
Hirvenjauheliha oma saalis107g120kcal23.6g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g488kcal56.2g26.8g17.6g15.6g
Valittu annoskoko486g244kcal28.1g13.4g8.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna243g122kcal14.1g6.7g4.4g3.9g
Arvot/100g100g50kcal5.8g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407