Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 197g108kcal3.1g25.8g0.3g1.7g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g85g256kcal16g0.4g21.1g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g135kcal0g0g15.2g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g1374kcal70.2g56.8g98.8g4.8g
Valittu annoskoko486g687kcal35.1g28.4g49.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna243g344kcal17.6g14.2g24.7g1.2g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.8g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874