JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)765g1721kcal45.9g306g38.2g15.3g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g270g243kcal4.1g54g1.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1125g3375kcal258.8g0g258.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 2700g5979kcal472.5g0g459g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g22636kcal1562.6g720g1514.8g30.6g
Valittu annoskoko4860g11318kcal781.3g360g757.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna2430g5659kcal390.7g180g378.7g7.7g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075