Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow38g3.7kcal0.6g0.6g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)75g19kcal0.7g4.1g0g1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 169g49kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Jauheliha, sika-nauta 141g311kcal24.6g0g23.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g45g162kcal10.3g0g13.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 19g57kcal0.7g0.8g5.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g1205kcal77g26.4g87.4g8.6g
Valittu annoskoko487g602kcal38.5g13.2g43.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna244g301kcal19.3g6.6g21.9g2.2g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560