Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl64g218kcal9g35.8g4.3g7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl160g560kcal22.4g102.4g5g8.8g
Juusto Oltermanni 17%80g174kcal24g0g13.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen160g53kcal5.3g7.8g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g16g144kcal0g0g16g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g2324kcal122.2g298g77.8g31.6g
Valittu annoskoko488g1162kcal61.1g149g38.9g15.8g
Annoskoko puolitettuna244g581kcal30.6g74.5g19.5g7.9g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374