Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse225g1667kcal0g0g184.7g0g
Sipulikuutiot rainbow501g50kcal7.5g7.5g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1251g1064kcal12.5g56.3g87.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g501g851kcal37.5g7.5g75.1g0g
Poronkäristys, Polarica2403g3123kcal480.5g0g144.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g13509kcal1076g142.6g983g0g
Valittu annoskoko4880g6755kcal538g71.3g491.5g0g
Annoskoko puolitettuna2440g3377kcal269g35.7g245.8g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713