Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä2985g11046kcal179.1g925.5g746.3g29.9g
Valio maustettu rahka, vanilja1194g1911kcal87.2g191.1g83.6g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g717g1068kcal5g255.8g0g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g28048kcal542.6g2744.8g1659.8g74.2g
Valittu annoskoko4896g14024kcal271.3g1372.4g829.9g37.1g
Annoskoko puolitettuna2448g7012kcal135.7g686.2g415g18.6g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640