Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Kahvikerma hyla Valio3.6g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7.3g52kcal0g0g5.8g0g
Mantelilastu (A la meira)6.2g37kcal1.5g0.4g3.3g0g
Voi 3.6g26kcal0g0g3g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g453kcal5.8g49.8g25.2g0.8g
Valittu annoskoko49g227kcal2.9g24.9g12.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g113kcal1.5g12.5g6.3g0.2g
Arvot/100g100g465kcal5.9g51g25.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861