Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.2kcal0.2g1.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki7.8g20kcal0.9g0.4g1.6g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g65kcal2.4g5.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko49g32kcal1.2g2.6g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g16kcal0.6g1.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g65kcal2.4g5.3g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468