Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g30g51kcal5.7g0g3g0g
Kananmuna kuoreton 4.2g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g124kcal12.8g1.4g6.8g0.6g
Valittu annoskoko50g62kcal6.4g0.7g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal3.2g0.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g125kcal12.9g1.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176