Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g7.3g26kcal0.4g5.1g0.4g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g7.3g10kcal0.4g1.4g0.3g0g
Vispikerma Flora 20%7.3g16kcal0.2g0.4g1.5g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mansikka 26g12kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g132kcal2.2g19.2g4.6g1g
Valittu annoskoko50g66kcal1.1g9.6g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g33kcal0.6g4.8g1.2g0.3g
Arvot/100g100g133kcal2.2g19.3g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397