Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt19g13kcal0.5g1.2g0.6g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Arla Apetina Feta 3%9g10kcal1.7g0.2g0.3g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g111kcal11.6g3g5.6g0.2g
Valittu annoskoko50g55kcal5.8g1.5g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g28kcal2.9g0.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211