Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6g8.3kcal1.1g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kukkakaali 7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.9g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g0.7g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g37kcal3.2g2.8g1.2g1g
Valittu annoskoko50g19kcal1.6g1.4g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g9kcal0.8g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g37kcal3.2g2.8g1.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143442