Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.8g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g387kcal4.6g50.6g18.2g1.2g
Valittu annoskoko50g193kcal2.3g25.3g9.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g97kcal1.2g12.7g4.6g0.3g
Arvot/100g100g387kcal4.6g50.7g18.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465