Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g50g90kcal3.7g2g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras101g352kcal13.6g66g2.9g6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.5g17kcal0g0g1.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g227kcal19g0g17g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu7.5g20kcal2.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1427kcal78g138.8g59.8g13g
Valittu annoskoko490g713kcal39g69.4g29.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna245g357kcal19.5g34.7g15g3.3g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978