Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.2g8.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka25g6.7kcal0.5g1g0g0.6g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g25g88kcal3.3g17.3g0.4g0.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.2g8.4kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana986g395kcal12g60.2g11g5.6g
Valittu annoskoko493g197kcal6g30.1g5.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna247g99kcal3g15.1g2.8g1.4g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625