Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g88g149kcal16.7g0g8.8g0g
Sipuli kuivattu 2g5.4kcal0.2g0.7g0g0.7g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g3.3g5kcal0.2g1g0.1g0g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.5g0g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaton 88g86kcal2.7g17.5g0.3g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g88g149kcal2.2g5.3g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g824kcal45.2g50.6g46.8g4g
Valittu annoskoko493g412kcal22.6g25.3g23.4g2g
Annoskoko puolitettuna247g206kcal11.3g12.7g11.7g1g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659