Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1249g437kcal12.5g81.2g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka250g68kcal4.7g10.5g0.5g6g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g250g875kcal32.7g173.4g4.2g8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g85kcal3.2g3.2g6.5g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal1.9g19.3g0.6g8.1g
Vesi, vesijohtovesi 2499g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9860g3948kcal119.2g605.6g112.2g55.2g
Valittu annoskoko4930g1974kcal59.6g302.8g56.1g27.6g
Annoskoko puolitettuna2465g987kcal29.8g151.4g28.1g13.8g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625