Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g135g473kcal10.8g101.3g2.3g4.1g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Kanaliemi laimennettu 338g33kcal0.9g1.5g2.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1340kcal23.8g206g46g8.4g
Valittu annoskoko495g670kcal11.9g103g23g4.2g
Annoskoko puolitettuna248g335kcal6g51.5g11.5g2.1g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080