Rahka-raparperipiirakka

Paista lämpötila 200c no 30-40min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Ukuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos75g540kcal0.4g0.4g60g0g
Sokeri 64g261kcal0g64.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Eloveena kaurahiutale 100g24g81kcal3.3g13.3g1.6g2.6g
Vehnäjauho, sunnuntai60g210kcal7.2g42.6g1.3g1.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Eila laktoositon kermaviili 10% (Valio), annos 200g50g60kcal1.5g2.1g5g0g
Rahka eila (Valio), annos 100g63g38kcal6.3g2.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 8.8g36kcal0g8.7g0g0g
Raparperi 86g29kcal0.6g4.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g2704kcal54g283.6g148.8g11.2g
Valittu annoskoko495g1352kcal27g141.8g74.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna248g676kcal13.5g70.9g37.2g2.8g
Arvot/100g100g273kcal5.5g28.7g15g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462136