Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg2667g1413kcal37.3g304g5.3g0g
Atria kevyt jauheliha1067g1813kcal202.7g0g106.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g667g800kcal22.7g24g66.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl533g453kcal7.5g23.5g37.3g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g8960kcal540.4g703g432g0g
Valittu annoskoko4960g4480kcal270.2g351.5g216g0g
Annoskoko puolitettuna2480g2240kcal135.1g175.8g108g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643