Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 87g634kcal1g0.3g71.1g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai114g398kcal13.6g80.7g2.4g3.4g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Voi 58g423kcal0.7g0.2g47.4g0g
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai76g265kcal9.1g53.8g1.6g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g4572kcal57.2g525.8g251.6g11.4g
Valittu annoskoko497g2286kcal28.6g262.9g125.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna249g1143kcal14.3g131.5g62.9g2.9g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822