Broileripata

Paista broilerit ja laita sivuun.

Hienonna ja kuullota sipuli ja valkosipulit.

Lisää tomaattimurska ja mausteet, lisää lopuksi broilerit.

Anna vielä hautua ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton2.3g2.5kcal0.5g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal1g0.2g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.5g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna2g2kcal0.3g0.1g0g0g
Arvot/100g100g71kcal10.4g2.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315210