Tomaattikastike

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää tomaattimurska.

Maista maun ja käyttötarkoituksen mukaan.

Salsaan chiliä, pizzakastikkeeseen oreganoa, pastakastikkeeseen basilikaa ja timjamia jne. Jos käytät lihapulla- tai jauhelihakastikkeena, lisää (kypsät) lihat ennen haudutusta.

Hauduta 20 - 30 min ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g44kcal0g6g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410808