Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.7g2.8kcal0g0.6g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g38kcal0.4g4.6g1.8g0g
Valittu annoskoko5g19kcal0.2g2.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna2g10kcal0.1g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g400kcal4.2g47.9g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050