Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito valio2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna, annos 65g0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal0.6g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.3g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g186kcal6.1g22.4g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412