Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal1.4g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g126kcal13.7g2g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176