Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g1.4g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kanaliemi laimennettu 3.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal0.2g2.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.1g1.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g135kcal2g21.6g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080