Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 1.8g9kcal0.3g0g0.9g0g
Herkkusieni 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma1.5g5.1kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.2g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g31kcal1.2g1.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko5g15kcal0.6g0.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.3g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g291kcal11.3g17g20.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201