Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1.4g7.7kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g38kcal0.4g4.4g1.8g0g
Valittu annoskoko5g19kcal0.2g2.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g1.1g0.5g0g
Arvot/100g100g360kcal3.8g41.5g17g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059