Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Kaurahiutale 2.1g8kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g46kcal0.6g5.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko5g23kcal0.3g2.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.2g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g455kcal5.9g56.9g21.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331202