Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Mustikka metsä- 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g36kcal0.2g4.2g1.6g0g
Valittu annoskoko5g18kcal0.1g2.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.1g0.4g0g
Arvot/100g100g338kcal1.9g39.6g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181