Omenapiirakka,parempi maidoton

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lilsää vaahtoon öljy varovasti sekoittaen.

Lisää jauho-leivinjauhe- ja vaniljasokeriseos.

Kaada taikina leivinpaperilla suojattuun korealaitaiseen uunipeltiin.

lado omenan palat vinottain taikinan päälle.

Halutessasi voit ripsutella kanelia tai kaakaojauhetta javaniljasokeria päälle.

Paista 200 asteessa n. 35 min. riippuen uunistasi.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g29kcal0.6g4g1.2g0g
Valittu annoskoko5g14kcal0.3g2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1g0.3g0g
Arvot/100g100g267kcal5.6g37g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391519