J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0g2.2g0g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0g1.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g85kcal0g20.4g0g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403