Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g2.1g1.6kcal0.4g0g0g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g1.2g4.1kcal0g0g0.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl1g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g27kcal1.4g0g2.2g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.7g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0g0.6g0g
Arvot/100g100g244kcal12.7g0g20g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224213