Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g26kcal0.4g3.4g1.2g0g
Valittu annoskoko5g13kcal0.2g1.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g245kcal3.8g32.1g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117