Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.4g0g1g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.2g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0g0.3g0g
Arvot/100g100g102kcal3.6g0g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102