Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.6g2.7kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 1.2g6.4kcal0.1g0.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g38kcal0.6g5g1.6g0g
Valittu annoskoko6g19kcal0.3g2.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.3g0.4g0g
Arvot/100g100g347kcal5.5g45.5g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419