Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto0.7g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 3.4g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.5g3.6g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484