Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 0.7g0.9kcal0.1g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g4kcal0.2g0g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0g
Arvot/100g100g37kcal1.8g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143442