Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g1.5g4.8kcal0.2g0.9g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal0.8g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.4g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g134kcal7.1g16.1g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141