Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanpaisti 2g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal7.1g1.8g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579