Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Aprikoosihillo (Rainbow)0.7g1.5kcal0g0.4g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g1.2g6.2kcal0.1g0.4g0.5g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g47kcal0.6g4g3g0.2g
Valittu annoskoko6g24kcal0.3g2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.2g1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g427kcal5.5g36.4g27.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381