Etikkakurkkuja

Choppaile Avomaankurkut paloiksi, itse vetelen pötköt ensin puoliksi ja teen puolikaaria.

Etikka laimennetaan veteen ja vettä voi lisätä halutessaan.

Etikkaveteen tulee mausteet eli sokeri ja suola jotka sekoitetaan hyvin.

Perinteisesti tähän kuuluu myös tilliä, joten laita sitä oman makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore3.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g1kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g0kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g11kcal0g1.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235947